On demand

Niet altijd is een live online event of webinar nodig. Stel dat je puur informatie wilt ‘zenden’ aan een doelgroep, of je wilt een aantal mensen portretteren en hun verhaal de wereld in krijgen. Of je organiseert een online event en je wilt de subsessies professioneel invullen met vooraf opgenomen video’s.

Het on demand publiceren van video en/of audio, lees: YouTube en Podcasts, kan dan een uitkomst zijn. Iets waar ik met mijn initiatief 7DTV inmiddels enorm veel ervaring mee heb opgedaan. Naast de studiogesprekken die ik daar maak en publiceer (voor meer informatie daarover verwijs ik je naar de partner pagina van 7DTV) maak ik ook online gesprekken en gesprekken op lokatie in opdracht van ondernemers of merken.

  • Het interview portret

Eenvoudiger kan niet. Ik ontvang de gast of gasten in Studio 7, of online. We gaan in gesprek, net als dat ik dat doe op 7DTV.

Naast het maken van het interview kan ik ook zorgen dat 7DTV het interview publiceert. En wat daar de waarde van is, lees je dus op die partner pagina waar ik eerder over sprak.

Tot slot, en tegenwoordig steeds interessanter: het maken van een podcast. Meer info? Neem dan contact met me op!

Prijs vanaf

1950,-voor een 7DTV videoportret
  • Informeer ook naar de andere mogelijkheden

Meer weten over online video?

Je kunt me bellen op 06-46036777, of mailen op ronnie@ronnieovergoor.com.