Online video

Hier kun je me ‘s nachts voor wakker maken. Er is niks mooiers om inspirerende verhalen te maken. Ik doe dit al jaren op mijn online video platform 7DTV. Inmiddels staan er meer dan 1000 interviews op 7DTV met inspirerende professionals en ondernemers.

Naast de studiogesprekken die ik daar maak en publiceer (voor meer informatie daarover verwijs ik je naar de partner pagina van 7DTV) maak ik ook online gesprekken en gesprekken op lokatie in opdracht van ondernemers of merken.

  • Het online gesprek

Eenvoudiger kan niet. Ik ontvang de gast in mijn ‘virtuele studio’, de gast mag zijn waar hij/zij wil. We gaan in gesprek, net als dat ik dat doe op 7DTV. Het enige verschil is dat we niet fysiek naast elkaar zitten, maar elkaar online ontmoeten.

  • Gesprek op lokatie

Ik kom met een cameraman naar de gast en we nemen in een uur tijd een gesprek op. De voorbereidingen gebeuren vooraf en online.

Naast het maken van het interview kan ik ook zorgen dat 7DTV het interview publiceert. En wat daar de waarde van is, lees je dus op die partner pagina waar ik eerder over sprak.

Hieronder twee voorbeelden van interviews die ik maakte. De linker is een voorbeeld van een serie die we maken met DLA Piper, de tweede is een van de vele gesprekken die ik maakte vanuit onze 7DTV studio.

Prijs vanaf

1295,-voor online 7DTV gesprek
  • Informeer ook naar de andere mogelijkheden

Meer weten over online video?

Je kunt me bellen op 06-46036777, of mailen op ronnie@ronnieovergoor.com.