Over mij

Ik ben dagvoorzitter van beroep. En moderator, host en interviewer. Een prachtvak, wat ik al jaren met veel plezier uitoefen. Wellicht heb je me al eens ergens op een podium gezien. Ik werd zelfs al eens genomineerd als dagvoorzitter van het jaar, ja ja ;), maar belangrijker: opdrachtgevers en publiek waarderen wat ik doe. Daarom sta ik al meer dan tien jaar op de podia.

Daarnaast run ik een online video platform, 7DTV. We maken daar gesprekken met ondernemende professionals. Pracht van een videokanaal en enorm eervol om aan te mogen werken.

Met 7DTV heb ik in de loop der jaren enorm veel ervaring opgedaan met alles wat met online video en webinars te maken heeft. En deze ervaring, aangevuld met mijn rol als host en presentator maakt me geschikt voor het helpen van mijn opdrachtgevers met het opzetten van online events.

Zeker nu we in een periode zijn aanbeland dat we eigenlijk aan de online wereld zijn overgeleverd en dat dus het podium is waarop we events moeten gaan organiseren.

Want we willen blijven kennisdelen, we willen die prijs uiteiken met publiek erbij en we willen vakcollega’s, of klanten inspireren met goede bijeenkomsten.

Vandaar deze website, vandaar mijn rol als de online dagvoorzitter.

Welkom.

Contact

Je kunt me bellen op 06-46036777, of mailen op ronnie@ronnieovergoor.com.