Over mij

Ik ben dagvoorzitter van beroep. En moderator, host en interviewer. Een prachtvak, wat ik al jaren met veel plezier uitoefen. Wellicht heb je me al eens ergens op een podium gezien. Ik werd zelfs al eens genomineerd als dagvoorzitter van het jaar, ja ja ;), maar belangrijker:

Opdrachtgevers en publiek waarderen wat ik doe. Daarom sta ik al meer dan tien jaar op de podia.

Daarnaast run ik een online video platform, 7DTV. We maken daar gesprekken met ondernemende professionals. Pracht van een videokanaal en enorm eervol om aan te mogen werken.

Met 7DTV heb ik in de loop der jaren enorm veel ervaring opgedaan met alles wat met online video en webinars te maken heeft. En deze ervaring, aangevuld met mijn rol als host en presentator maakt me geschikt voor het helpen van mijn opdrachtgevers met het opzetten van online of hybride events.

Zeker nu we in een periode zitten waarin de online wereld een erg belangrijke rol is gaan spelen en in toenemende mate een podium is waarop we events gaan organiseren en content gaan maken.

Want we willen blijven kennisdelen, we willen die prijs uiteiken met publiek erbij en we willen vakcollega’s, of klanten inspireren met goede bijeenkomsten en inspirerende video’s of webinars..

Vandaar deze website, vandaar mijn rol als de online dagvoorzitter. Als eerste stap om eens kennis te maken en verder te praten.

 

Groet!

Ronnie Overgoor

06-46036777
ronnie@ronnieovergoor.com

Contact

Je kunt me bellen op 06-46036777, of mailen op ronnie@ronnieovergoor.com.